Te Wierik spreekt akkoord tegen: "Klaar met gezeur"

17 januari 2020, 09:38

Mike te Wierik heeft het voorlopig wel even gehad met de geruchten over FC Twente. De verdediger van FC Groningen werd de afgelopen dagen gelinkt aan een overstap naar Enschede, maar van een akkoord is volgens hem nog absoluut geen sprake.

De verdediger beschikt over een aflopend contract bij Groningen en zou op weg zijn naar Twente. Eerder bevestigde Te Wierik de interesse al wel, maar van een akkoord is volgens hem geen sprake. "De club heeft alleen geïnformeerd naar me bij mijn zaakwaarnemer, verder is er niks", geeft de oud-speler van Heracles Almelo aan tegenover Tubantia.

Donderdag gingen er geruchten dat Te Wierik voor twee jaar getekend zou hebben in Enschede. Dat is onzin, zegt Te Wierik. "Ik zou niet weten waar het vandaan komt, maar de bronnen van die berichten zijn erg slecht", zegt de speler. "Ik wil gewoon voetballen nu, ik ben wel klaar met al dat gezeur."

Te Wierik zal de komende dagen nog wel even onderwerp van gesprek blijven, aangezien hij zaterdag met Groningen op bezoek gaat bij Twente.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen