Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Te Wierik spreekt akkoord tegen: "Klaar met gezeur"

Te Wierik spreekt akkoord tegen: "Klaar met gezeur"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

17 januari 2020 – Mike te Wierik heeft het voorlopig wel even gehad met de geruchten over FC Twente. De verdediger van FC Groningen werd de afgelopen dagen gelinkt aan een overstap naar Enschede, maar van een akkoord is volgens hem nog absoluut geen sprake.

De verdediger beschikt over een aflopend contract bij Groningen en zou op weg zijn naar Twente. Eerder bevestigde Te Wierik de interesse al wel, maar van een akkoord is volgens hem geen sprake. "De club heeft alleen geïnformeerd naar me bij mijn zaakwaarnemer, verder is er niks", geeft de oud-speler van Heracles Almelo aan tegenover Tubantia.

Donderdag gingen er geruchten dat Te Wierik voor twee jaar getekend zou hebben in Enschede. Dat is onzin, zegt Te Wierik. "Ik zou niet weten waar het vandaan komt, maar de bronnen van die berichten zijn erg slecht", zegt de speler. "Ik wil gewoon voetballen nu, ik ben wel klaar met al dat gezeur."

Te Wierik zal de komende dagen nog wel even onderwerp van gesprek blijven, aangezien hij zaterdag met Groningen op bezoek gaat bij Twente.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd