Roma ronde verder in Coppa Italia bij rentree Kluivert

Roma ronde verder in Coppa Italia bij rentree Kluivert

16 januari 2020 – AS Roma heeft zich donderdagavond geplaatst voor de kwartfinale van de Coppa Italia. Door twee doelpunten van Lorenzo Pellegrini werd Parma met 0-2 verslagen. Als invaller maakte Justin Kluivert zijn rentree bij de Romeinen.De twintigjarige aanvaller stond anderhalve maand aan de kant met een hamstringblessure. Hij leek niet voor al te lange tijd uit de roulatie zijn, maar moest uiteindelijk meer wedstrijden missen dan voorzien. Donderdag keerde hij terug in de wedstrijdselectie. Twintig minuten voor tijd werd hij ingebracht door trainer Paulo Fonseca.

Op dat moment leidde AS Roma met 0-1 door een doelpunt van Pellegrini. De middenvelder opende de score na een één-twee met Nikola Kalinic. Hij mocht een kwartier voor tijd vanaf elf meter aanleggen na een handsbal van Parma. Pellegrini faalde niet, schoot de 0-2 binnen en besliste zo de bekerwedstrijd.

AS Roma weet al welke tegenstander het in de volgende bekerronde treft. In de kwartfinale zijn de Romeinen gekoppeld aan Juventus.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 21 februari 2020

  2. donderdag 20 februari 2020