Geflopte Skovgaard verwacht na jaar bij Heerenveen te vertrekken

16 januari 2020, 17:29

De kans is groot dat Andreas Skovgaard binnenkort niet meer bij sc Heerenveen op de loonlijst staat. De Deense verdediger kwam een jaar geleden over van FC Nordsjaelland, maar speelde nog geen officiële minuut in Friesland. Waarschijnlijk vertrekt hij deze maand nog bij de Eredivisionist.

"Ik ben op zoek naar speeltijd. Of het op huur- of of permanente basis wordt, weet ik niet. Ik verwacht in januari een nieuwe club te vinden. Er hebben gesprekken met bepaalde clubs plaatsgevonden, maar ik weet niet hoe concreet die waren", aldus Skovgaard, die de verwachtingen in Heerenveen niet heeft weten waar te maken.

De verdediger beschikt bij Heerenveen over een contract dat nog twee en een half jaar doorloopt, maar keert mogelijk snel terug naar Denemarken. "Ik sluit niets uit. Het belangrijkste is dat ik speeltijd krijg, niet het land waarin ik speel. Als de kans zich voordoet in Denemarken, dan zal ik er positief naar kijken", zegt hij tegen Tipsbladet.

Spijt van zijn overstap naar Heerenveen heeft Skovgaard ondanks het gebrek aan speelminuten niet. "Ik ben met een reden naar Heerenveen gegaan, dat was omdat ik in het buitenland wilde proberen. Destijds heb ik de goede beslissing gemaakt. Geen carrière is hetzelfde en voor mij was het niet een optie om nog een jaar in Denemarken te blijven. Ik zie niet in wat een extra jaar in Denemarken me had gebracht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen