Gevallen toptalent Peeters krijgt kans bij FC Volendam

16 januari 2020, 14:18

Het gevallen toptalent Mink Peeters keert terug naar Nederland. De 21-jarige buitenspeler heeft voor anderhalf seizoen getekend bij FC Volendam. In eerste instantie sluit hij aan bij de beloftenploeg. "Hij krijgt bij Jong Volendam de kans om te laten zien of hij een toegevoegde waarde is", aldus trainer Wim Jonk.

Peeters gold niet lang geleden nog als groot talent. Op jonge leeftijd maakte hij de overstap van Ajax naar Real Madrid, waar hij niet doorbrak. De aanvaller werd twee en een half jaar geleden verhuurd aan VVV-Venlo, maar kwam daar nauwelijks aan spelen toe. De linksbuiten vervolgde zijn carrière bij Almere City en Lleida Esportiu (derde Spaanse niveau), maar ook daar kreeg hij bijna geen speeltijd. Sinds afgelopen zomer speelde Peeters voor het Servische Cukaricki.

Peeters en Jonk kennen elkaar nog van hun gezamenlijke Ajax-periode. "Een jongen die in zichzelf wil investeren", laat Jonk aan NH Nieuws weten. "Hij heeft wat omzwervingen gemaakt, maar in het verleden was hij een goede speler."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen