'NAC: Van Wonderen topkandidaat en in- en uitgaande transfers'

16 januari 2020, 13:08   Bijgewerkt: 16 januari 2020, 13:22

NAC Breda staat voor cruciale weken op de transfermarkt: niet alleen moet er een nieuwe hoofdtrainer worden aangesteld, ook worden er nog enkele inkomende transfers verwacht. Anders dan eerder gecommuniceerd mogen er alleen voetballers komen, nadat er overbodige spelers zijn vertrokken.

Dat schrijft BN/De Stem. Volgens de ochtendkrant is Kees van Wonderen, die eerder al gelinkt werd aan een avontuur bij NAC Breda, inderdaad de topfavoriet om de nieuwe coach te worden van de Eerste Divisie-club. Willem Weijs is momenteel interim-coach, maar de club zoekt een blijvende trainer die 'modern' is, 'empatisch vermogen heeft, goed en makkelijk communiceert, spelers individueel beter maakt en dag en nacht met het spelletje bezig is', zo schrijft de ochtendkrant. Van Wonderen voldoet aan de eisen en is daarom de topkandidaat.

Lees meer: 'Van Wonderen heeft nog vragen voordat hij NAC ja-woord geeft'

Aanwinsten

Verder ging het in Breda al meermaals over inkomende transfers, maar de raad van commissarissen wil dat er eerst spelers vertrekken, voor er nieuwe worden aangetrokken. Jurich Carolina en Marwin Reuvers zijn net als afgelopen zomer overbodig, terwijl Boris Kudimbana en Andrija Filipovic te horen hebben gekregen eveneens te mogen gaan. Voor Mounir El Allouchi is sluimerende belangstelling. Alleen als er spelers vertrekken, kunnen er aanwinsten worden gepresenteerd.

Lees ook: NAC kondigt winterse versterkingen aan voor tegenvallend elftal

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen