'Troost weet over twee weken zijn toekomst bij Feyenoord'

16 januari 2020, 09:56

Feyenoord heeft nog geen duidelijkheid gegeven over de toekomst van Sjaak Troost. Hoewel er woensdag een bijeenkomst was over de invulling van de Raad van Commissarissen bij de Vrienden van Feyenoord, heeft de interim technisch directeur geen uitsluitsel gekregen. Binnen twee weken moet die er wel alsnog komen: eerst wordt er gezocht naar kandidaten met meer een voetbalachtergrond.

Dat schrijft RTV Rijnmond althans. Troost bood zich in de zomer aan als tijdelijke technisch directeur toen er geen geschikte kandidaat werd gevonden, waarbij gecommuniceerd werd dat hij daarna weer terug zou keren in de RvC. Daarvoor heeft hij echter wel een voordracht nodig van de Vrienden van Feyenoord en die zou er aanvankelijk wel zijn, maar is nu toch twijfelachtig geworden.

Lees ook: 'Terugkeer Troost in RvC Feyenoord geen zekerheid'

De Rotterdammers hebben twee vacatures in RvC, maar hebben met de Vrienden van Feyenoord hebben hun twijfels over een terugkeer, omdat Troost dan zijn eigen beleid zou moeten gaan voeren. Een deel van de club zou het een slechte zaak vinden als iemand van de directie terugkeert in het controlerende orgaan van de club, zeker omdat de periode van Troost als 'td' geen onverdeeld succes was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen