Tannane weer helemaal fit, Sturing vernam nog niets van transfers

16 januari 2020, 08:58

Vitesse kan bij de hervatting van de Eredivisie weer volledig over Oussama Tannane beschikken. Vlak voor de winterstop maakte de aanvaller al zijn rentree nadat hij drie maanden uit de roulatie was. "Hij is een speler die voor creativiteit kan zorgen", aldus Edward Sturing.

"In het systeem dat ik voor ogen heb, zie ik in hem een speler voor de rechterkant, maar hij is dan natuurlijk geen rechtsbuiten met krijt aan zijn schoenen, maar een speler die vanaf rechts de vrijheid heeft om naar binnen te komen", vervolgt de trainer van Vitessen tegenover De Telegraaf. "Een beetje zoals Hakim Ziyech dat bij Ajax doet."

Sturing zet in op nieuwe speelstijl met Vitesse: "Moet inhoud bij"

Transfers

Vooralsnog hervat Vitesse de competitie met een ongewijzigde selectie. Begin deze maand was er nog sprake van verregaande belangstelling voor Tim Matavz. Naar verluidt wilde het Turkse Göztepe de spits overnemen van de Arnhemmers. Gisteren kwam naar buiten dat de huurperiode van [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/362061/vitesse-houdt-rekening-met-winters-vertrek-huurling-dicko/,_blank,Nouha Dicko] weleens snel kan eindigen. Bovendien hebben spelers als Bryan Linssen, Navarone Foor en ook Matavz een aflopend contract. Daarom zou Vitesse alleen in januari nog wat aan hen kunnen verdienen.

Sturing: "Op dit moment heb ik geen signalen ontvangen dat dit gaat gebeuren, maar je weet ook dat zo'n situatie snel kan veranderen. Er hoeft maar één telefoontje binnen te komen van een club die een groot bedrag wil neertellen voor een van onze spelers en het kan allemaal anders zijn. Als trainer hoop ik van harte dat de groep intact blijft. Zo'n brede selectie hebben we niet en ik weet zeker dat ik alle spelers hard nodig ga hebben de komende maanden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen