'Bergwijn fit voor VVV-uit, Mitroglou niet van de partij'

16 januari 2020, 08:28

PSV kan komend weekend bij de hervatting van de Eredivisie vermoedelijk 'gewoon' beschikken over Steven Bergwijn. De aanvaller ging niet mee op trainingskamp vanwege een blessure, maar voor het uitduel met VVV-Venlo is hij vermoedelijk wel weer van de partij. Kostas Mitroglou is daarentegen niet beschikbaar.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Bergwijn moest het trainingskamp in Qatar last minute afzeggen vanwege een spierblessure, maar heeft de training bij de Eindhovenaren weer volledig hervat. Eerst was er nog lichte twijfel over zijn herstel, maar woensdag deed hij volledig mee, inclusief de partijspelen. Niets lijkt een rentree daarom in de weg te staan voor Bergwijn, al is het onduidelijk of hij al negentig minuten kan spelen.

Met het oog op het midweekse bekertreffen met NAC Breda zal Ernest Faber wellicht niet te veel risico willen nemen met zijn aanvaller. Noni Madueke deed eveneens de hele training mee, maar dat gold niet voor de Griekse spits Mitroglou. Hij werkte een individuele training af en is er vermoedelijk niet mee. Sam Lammers en Donyell Malen en Michal Sadílek zijn er komend weekend sowieso niet bij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen