Roma haalt vervanger voor Zaniolo, Napoli legt miljoenen op tafel

15 januari 2020, 15:28

Matteo Politano maakt de overstap van Internazionale naar AS Roma. De Italiaanse buitenspeler wordt per direct gehaald om de blessure van Nicola Zaniolo op te vangen. Napoli maakt ook melding van een transfer. De Napolitanen halen oud-Ajacied Stanislav Lobotka van Celta de Vigo.

Roma was op zoek naar een vervanger nadat Zaniolo in de wedstrijd tegen Juventus zijn kruisband scheurde. Met Politano heeft het een geschikte vervanger gevonden. De linkspoot was vorig seizoen nog basisspeler, maar onder de nieuwe trainer Antonio Conte moet hij genoegen nemen met een plaats op de reservebank. Hij speelde dit seizoen elf wedstrijden in de Serie A, waarvan negen als invaller. Politano zal in Rome de concurrentie aan moeten gaan met onder andere Justin Kluivert.

Tekst gaat verder onder tweet. 

Napoli haalt middenvelder

Napoli roerde zich ook op de transfermarkt. I Partonopei versterkte zich met Lobotka en maakt twintig miljoen over aan Celta de Vigo. De transfersom kan via bonussen nog met vier miljoen toenemen. Lobotka kwam in 2013/3014 naar Amsterdam, maar kwam daar niet verder dan drie wedstrijden in de beloftenploeg. Na avonturen bij AS Trencin en FC Nordsjaelland kwam hij in Spanje terecht. Die club kocht hem in 2017 voor vijf miljoen en verkoopt hem nu voor het viervoudige.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen