Mourinho spreekt steun uit aan Eriksen na massale fluitconcerten

15 januari 2020, 13:55   Bijgewerkt: 15 januari 2020, 15:08

José Mourinho was het niet eens met het uitfluiten van Christian Eriksen tijdens het FA Cup-duel tussen Tottenham Hotspur en Middlesbrough van dinsdagavond. De Deen werd door de eigen supporters uitgefloten, omdat hij zijn aflopende contract niet wil verlengen. Een transfer naar Internazionale lijkt een kwestie van tijd.

Eriksen zou volgens Engelse media al persoonlijk rond zijn met de Italiaanse grootmacht. De Deen kwam in 2013 over van Ajax en was elk seizoen een vaste waarde bij de Londense club. Het is voor de supporters dan ook moeilijk te begrijpen dat de Deen wil vertrekken. Hij kreeg dan ook de volle laag in de wedstrijd tegen Middlesbrough, iets waar Mourinho zich niet helemaal in kon vinden. "De fans moeten hem altijd respecteren en wij ook. Hij heeft ons altijd geholpen", sprak de Portugees na afloop op de persconferentie.

Spurs won de replay met 2-1, nadat het eerder met 0-0 gelijk had gespeeld tegen de club uit het Championship. Mourinho was na afloop positief over het spel van Eriksen, in misschien wel zijn laatste wedstrijd voor de club. "Hij speelde heel, heel, heel goed. Hij ging professioneel met de situatie om en dat verwacht ik ook van hem. Als hij vertrekt, kan hij dat met opgeheven hoofd doen", sprak hij zijn steun uit aan de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen