Hazard: "Onder Conte en Sarri had ik geen plezier meer"

15 januari 2020, 13:19   Bijgewerkt: 15 januari 2020, 15:04

Eden Hazard kent dan niet de beste start bij Real Madrid, op zijn plek voelt hij zich wel. De Belg stelt dat hij het plezier in training heeft teruggevonden, nadat hij bij Antonio Conte en Maurizio Sarri geen vrijheid meer had. Verder geeft de buitenspeler toe dat hij in de zomer inderdaad wat te zwaar terugkwam van zijn vakantie.

Afgelopen zomer maakte Hazard voor een slordige honderd miljoen de overstap van Chelsea naar Real Madrid, maar een gelukkig huwelijk is dit nog niet. De nummer zeven van Madrid kampt al lange tijd met een enkelblessure en kwam zodoende nog maar tot acht competitiewedstrijden waarin hij eenmaal scoorde. Toch heeft hij plezier in Spanje. "We doen alles met de bal op training. We doen bewegelijke oefeningen en doen partijvormen", sprak hij in gesprek met Sport Magazine. "Wanneer je werkt met Italiaanse trainers als Conte en Sarri ben je niet zo blij. Zij zijn streng en hard. Ik heb drie jaar lang onder Italiaanse trainer gespeeld, dus als je hier je plezier weer terug kan vinden, is dat lekker."

Hazard droomde altijd al van het spelen voor Real Madrid. "De eerste keer dat ik contact met Zinedine Zidane had, was tijdens het EK van 2016. Hij zei: 'het zou geweldig zijn als je bij ons komt'. Toen mijn transfer naar Real Madrid rondkwam heb ik echter niet heel veel met hem gesproken." In de eerste weken in Madrid had Hazard het zwaar en kreeg hij de nodige kritiek, omdat hij niet op gewicht zou zijn geweest. "In de zomer heb ik niet als een topsporter geleefd en was ik vijf kilo te zwaar, toen ik bij Real begon. Dat zal ik niet meer ontkennen", zei hij tegenover L'Equipe.

Real Madrid won afgelopen weekend de Spaanse Supercup door Atlético Madrid na penalty's te verslaan. Hazard was ook bij die wedstrijd niet inzetbaar vanwege zijn enkelblessure. De verwachting is dat de Belg in februari weer terugkeert in de selectie. Dit weekend ontvangt de Koninklijke Sevilla.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen