'Internazionale concreet voor Eriksen, PSG meldt zich alsnog'

14 januari 2020, 23:50

Christian Eriksen heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Tottenham Hotspur reeds gespeeld. De middenvelder kwam dinsdagavond nog in actie namens de Spurs tegen Middlesbrough in de FA Cup, maar direct na het duel kwamen de transfergeruchten van zijn overgang naar Internazionale weer in volle gang. Er lijkt dan toch echt schot in de zaak te komen.

Volgens Sky Italia staat Eriksen zelf meer dan open voor een avontuur bij Internazionale, dat inmiddels tien miljoen euro heeft geboden. Zijn werkgever Tottenham Hotspur zou – ondanks dat de Deen nog slechts een half jaar contract heeft in Londen en niet van plan lijkt om bij te tekenen – ongeveer het dubbele verlangen voor de spelmaker, die sinds 2013 voor de club speelt.

Lees ook: 'Manchester United zet streep door winterse komst van Eriksen'

Veel tijd om te wachten heeft Internazionale niet, want als het deze winter niet toeslaat, dan melden zich komende zomer veel andere clubs ook voor Eriksen en moet de Serie A-club het financieel afleggen. Sterker nog: volgens het geruchtenmedium The Mirror heeft Paris Saint-Germain zich al gemengd in de strijd om Eriksen. Zij zouden meer geld over hebben voor hem en ook een hoger salaris bieden. Real Madrid staat klaar om komende zomer toe te slaan, maar dat komt vermoedelijk te laat.

Alleen als het gek loopt, dan dient Eriksen – in wie Manchester United hun interesse inmiddels heeft laten lopen en van wie wordt gezegd dat hij persoonlijk zelfs al rond is met Inter – zijn contract uit bij Tottenham Hotspur. Als Internazionale nog voorbijgestreefd wordt door PSG, dan zal de Italiaanse club het vizier richten op FC Barcelona's Arturo Vidal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen