Gisteren gemist: pikante stap Zoet, Inter en Spurs bekeren verder

15 januari 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 14 januari.

Van Hanegem baalt van de situatie, Koevermans ontkent verhalen

Willem van Hanegem baalt van de bestuurlijke situatie bij Feyenoord momenteel. Het doet De Kromme veel pijn dat de leiding onderling overhoop ligt en de verhalen rondgaan. Hij hoopt vooral dat algemeen directeur Mark Koevermans een eerlijke kans krijgt van de achterban. Hij ontkent op zijn beurt dat de Raad van Commissarissen de baas is in Rotterdam-Zuid.

Faber wilde Zoet houden, maar begrijpt zijn keuze

PSV-trainer Ernest Faber kon Jeroen Zoet in de tweede seizoenshelft (nog) geen basisplaats beloven bij PSV. De keeper stapte dinsdag voor de rest van dit seizoen op huurbasis over naar FC Utrecht, mede omdat hij zijn plek onder de lat in Eindhoven was verloren. Hoewel voor de tweede seizoenshelft nog geen keuze was gemaakt, besloot de doelman toch te [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/362025/grote-verrassing-doelman-zoet-op-huurbasis-naar-fc-utrecht/,_blank,verkassen]. "Van mij had hij niet hoeven vertrekken."

Internazionale bekert na razendsnelle goal Lukaku simpel verder

Internazionale heeft zich dinsdagavond zonder problemen geplaatst voor de volgende ronde van de Coppa Italia. Direct na de pauze besliste Romelu Lukaku het duel met Cagliari – dat momenteel bezig is aan een dramatische reeks – al, waarna de voet van het gaspedaal kon. Christian Oliva zorgde nog voor de eretreffer namens de bezoekers: 4-1. In Engeland overleefden Tottenham Hotspur en Newcastle United hun [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/362051/tottenham-en-newcastle-overleven-replay-s-in-fa-cup/,_blank,replay]. 

'PSV-leiding weer in gesprek over Milan-back Rodríguez'

PSV hoopt alsnog op de komst van Ricardo Rodríguez. De linksback van AC Milan stond al langere tijd op het verlanglijstje, maar de Serie A-club wilde hem in eerste instantie alleen verkopen, waardoor hij niet langer een optie was. Omdat ook een verhuur bespreekbaar is geworden, zitten beide partijen toch weer om tafel. Dat was de reden dat John de Jong ontbrak op de nieuwjaarsreceptie.

Utrecht gaat aandelen uitgeven, Van Seumeren blijft grote man

FC Utrecht heeft opnieuw slechte financiële resultaten behaald het afgelopen kalenderjaar. De Domstedelingen hebben daardoor een negatief eigen vermogen en gering werkkapitaal momenteel, waardoor besloten is om flink te gaan investeren. Frans van Seumelen gaat een deel van zijn aandelen van de hand doen, al blijft hij wel grootaandeelhouder.

PSV slaat een financiële slag met 'mega-deal' met Puma

PSV gaat definitief in zee met Puma. De kledinggigant uit Duitsland neemt het stokje over van Umbro, met wie de samenwerking op 1 juli 2020 eindigt. Het zou gaan om een mega-deal met de nieuwe kledingsponsor, die voor vijf jaar aan de Eindhovenaren is verbonden. Daarmee komt de club in het rijtje met onder andere Manchester City, Borussia Dortmund, AC Milan en Valencia.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen