Sparta legt smaakmaker Rayhi wél langer vast: tot 2022

14 januari 2020, 16:56

Sparta Rotterdam heeft het contract van Mohamed Rayhi dinsdag met twee jaar verlengd. De aanvaller had een aflopende verbintenis en stond volop in de belangstelling, maar is gelukkig op Het Kasteel en heeft daarom bijgetekend. "Ik heb de belangstelling van buitenlandse clubs natuurlijk ook meegekregen, maar de situatie bij Sparta is goed."

Dat vertelt hij op de clubsite. Voor veel aanvallende krachten van de Rotterdammers is interesse – Halil Dervisoglu en Ragnar Ache zijn al verkocht –, maar Rayhi heeft de club dus wel kunnen behouden. "We zijn al in vroeg stadium met Mohamed en zijn zaakwaarnemers in gesprek geraakt over contractverlenging. Vorig seizoen was hij een belangrijke speler in het team dat ons promotie heeft bezorgd en die lijn heeft hij doorgetrokken in de Eredivisie. Dat was ook te merken aan de belangstelling, met name uit het buitenland, die er voor hem was."

Desondanks kiest Rayhi ervoor om zijn contract te verlengen op Het Kasteel. Rayhi: "Na de promotie van vorig seizoen draaien we nu ook een prima seizoen in de Eredivisie en ik ben blij met mijn inbreng daarin en zie ook in de toekomst daar een belangrijke rol voor mezelf in weggelegd. En een vervolgstap kan ik altijd nog maken als de juiste aanbieding voor zowel mijzelf als Sparta komt."

Eerder speelde hij voor de jeugd van PSV en NEC, waar hij ruim zestig officiële duels speelde. Namens Sparta Rotterdam staat de teller inmiddels op 54 wedstrijden, met achttien doelpunten en vijftien assists. Dit seizoen is hij een vaste waarde voor Henk Fraser.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen