ADO stalt Polley na Havekotte ook bij FC Dordrecht

14 januari 2020, 16:40

Robin Polley (21) is het eerste slachtoffer geworden van de winterse kooplust van ADO Den Haag. De rechtsback maakte in de eerste seizoenshelft al weinig speelminuten, maar met alle verdedigende versterkingen is zijn perspectief helemaal verdwenen. Daarom wordt hij voor de rest van dit seizoen verhuurd aan FC Dordrecht.

Dat laat ADO Den Haag weten op het clubkanaal. Polley begon in de eerste seizoenshelft bij afwezigheid van Dion Malone en Milan van Ewijk bijvoorbeeld nog in de basis tegen PSV, maar kwam uiteindelijk toch slechts tot drie officiële duels in de eerste seizoenshelft. "Het is voor mij belangrijk om de komende maanden meer zelfvertrouwen te kweken, plezier te hebben in het spelletje en ervaring op te doen", aldus Polley.

"Ik wens mijn teamgenoten en de staf van ADO Den Haag uiteraard veel succes in de tweede seizoenshelft. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze zich direct zullen handhaven in de Eredivisie", aldus de verdediger, die nog een contract heeft tot en met 2021 in de Hofstad. Eerder werd ook keeper Mike Havekotte verhuurd aan De Schapenkoppen: hij stond afgelopen weekend direct in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen