Heerenveen wint van Heracles, Halilovic en Bruijn als spits

14 januari 2020, 16:06   Bijgewerkt: 15 januari 2020, 09:09

SC Heerenveen werkt met een oefenzege op Heracles Almelo (2-3) toe naar het competitieduel van zondag met Feyenoord. De reservespelers van de Friezen trokken dinsdagmiddag in de tweede helft de overwinning naar zich toe.

Heerenveen en Heracles troffen elkaar ook in hun laatste competitiewedstrijd van 2019. Toen eindigde het duel onbeslist (1-1) en was het Abe Lenstra Stadion het decor. Het oefenduel werd dinsdag afgewerkt op het kunstgras van Almelo. Ten opzichte van de recente competitiewedstrijd kende de ploeg van Heracles enkele wijzigingen. Heerenveen had maar één nieuwe naam: Alen Halilovic speelde in de spits in plaats van de vertrokken Anders Dreyer, na rust vervulde Jordy Bruijn die posities

Grote kans dat Halilovic of Bruijn zondag in De Kuip ook de aanvalsleider is. Jens Odgaard is nog geblesseerd en voor winterse aanwinst Runar Espejord komt de Eredivisie-hervatting nog te vroeg. In zijn nieuwe rol was Bruijn ook trefzeker. Hij maakte een kwartier voor het eindsignaal de 2-2.

In de eerste helft waren Joey Veerman en Lucas Schoofs trefzeker, Mauro Junior hielp Heracles na rust aan een voorsprong. Uiteindelijk trok Heerenveen in de tweede helft, waarin de Friezen grotendeels met een B-ploeg speelden, aan het langste eind. Rami Hajal tekende een minuut na de gelijkmaker van Bruijn voor de winnende treffer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen