'Van Wonderen heeft nog vragen voordat hij NAC ja-woord geeft'

14 januari 2020, 11:22

Kees van Wonderen blijft dé topkandidaat om trainer van NAC Breda te worden. Beide partijen zaten vorige week meerdere keren met elkaar om tafel. Maar Van Wonderen heeft geen haast om zijn handtekening te zetten. De voormalig assistent van bondscoach Ronald Koeman heeft nog enkele openstaande vragen, meldt Voetbal International. NAC is bereid daar op te wachten.

Zo wil Van Wonderen niet de rekening gepresenteerd krijgen voor de afloop van het huidige seizoen. Ook wil hij volgens VI een duidelijk plan voor de lange termijn zien. Voor NAC is hij de enige kandidaat om de op oudejaarsdag ontslagen Ruud Brood op te volgen. De grootaandeelhouders en de raad van commissarissen zien hem graag naar het Rat Verlegh Stadion komen. Voor de toekomst van technisch directeur Tom Van den Abbeele dan ook belangrijk om de onderhandelingen te laten slagen.

Tot er een nieuwe trainer is, neemt Willem Weijs de honneurs waar. De voormalig assistent van Brood speelde afgelopen vrijdag met NAC doelpuntloos gelijk op bezoek bij Helmond Sport.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen