Spoorboekje: duidelijkheid over Troost, Juventus en Franse topper

15 januari 2020, 07:00   Bijgewerkt: 14 januari 2020, 23:59

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 15 januari.

Nieuws

Duidelijkheid over Troost

Keert Sjaak Troost wel of niet terug in de Raad van Commissarissen van Feyenoord? Daar had het in eerste instantie wel alle schijn van, maar er is inmiddels een flinke kink in de kabel gekomen. Los van de uitkomst, zegt het ook iets over de positie van RvC-voorzitter Toon van Bodegom in De Kuip. Wat is de uitkomst van deze soap?! Naar verluidt heeft Frank Arnesen gevraagd om Troost bij de club te houden. 

Wedstrijden

Juventus - Udinese (20.45 uur)

Zonder de zwaar geblesseerde Merih Demiral gaat Juventus vanavond op jacht naar een plaats in de kwartfinales van de Coppa Italia. Om die ronde te bereiken moet er worden gewonnen van Udinese, de nummer twaalf van de Serie A. Die ploeg steekt in prima vorm en won de laatste drie duels in de competitie. Eerder dit seizoen won Juventus in de competitie nog met 3-1 van de ploeg uit Udine en de koploper van de Serie A is uiteraard ook voor dit duel favoriet. Matthijs de Ligt wordt weer in de basis verwacht bij afwezigheid van Demiral.

Manchester United - Wolverhampton Wanderers (20.45 uur)

Op Molineux bleven Manchester United en Wolverhampton Wanderers op een doelpuntloos gelijkspel steken en dus is replay noodzakelijk om te bepalen wie de vierde ronde van de FA Cup bereikt. Ole Gunnar Solskjaer kan zich uitschakeling niet permitteren. Het zou zijn positie op Old Trafford alleen maar verder doen wankelen en die is al niet bepaald stabiel.

AS Monaco - Paris Saint-Germain (21.00 uur)

Drie dagen na de spectaculaire 3-3 in het Parc des Princes, spelen AS Monaco en Paris Saint-Germain in de Ligue 1 al hun return. Monaco was zondag pas de vierde club die Paris Saint-Germain punten wist af te snoepen. Het resultaat in Parijs smaakt naar meer voor de Monegasken. Kan Monaco het eigen resultaat overtreffen? Ondanks dat de thuisploeg minder is dan enkele jaren terug, is het toch een Franse topper. 

Voetbal op tv

20.45 uur: Manchester United - Wolverhampton Wanderers, Ziggo Sport, live verslag van het FA Cup-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen