Weer slecht nieuws Dordrecht: Riwal stopt met sponsoring

Weer slecht nieuws Dordrecht: Riwal stopt met sponsoring

14 januari 2020 – Het zit FC Dordrecht niet mee. De toekomst van de club staat al enige tijd op losse schroeven en in dat kader heeft de club slecht nieuws gekregen. Hoofdsponsor Riwal heeft namelijk laten weten dat het na dit seizoen stopt als hoofdsponsor.Het hoogwerkersbedrijf was sinds 1997 als shirtsponsor verbonden aan de club en fungeerde sinds 2006 als hoofdsponsor. Het stadion is tevens naar het bedrijf genoemd. Riwal kondigt op de website aan dat de samenwerking na dit seizoen zal stoppen. Het bedrijf heeft Dordrecht de ruimte gegeven om een nieuwe stadionnaam te vinden. Tot die tijd zal de thuishaven van Dordrecht het Riwal Hoogwerker Stadion blijven heten.

FC Dordrecht noemt het 'spijtig' dat Riwal niet langer hoofdsponsor wil zijn. "We zijn Riwal ontzettend veel dank verschuldigd voor de bijdrage en steun die het ons altijd heeft  gegeven. Na al die jaren zal het wennen zijn om het shirt van FC Dordrecht zonder Riwal te zien", zegt algemeen directeur Hans de Zeeuw op de website van Riwal.

De Zeeuw weet dat het voortbestaan van Dordrecht op de tocht staat. Dat heeft alles te maken met het feit dat de garantstelling voor een nieuw stadionplan werd geweigerd door het stadbestuur. Dat kan de toekomst van Dordrecht serieus in gevaar brengen.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 18 januari 2021

  2. zondag 17 januari 2021