Te Wierik bevestigt interesse, Memisevic blijft voorlopig

14 januari 2020, 08:42

Mike te Wierik heeft de belangstelling van FC Twente bevestigd. Volgens de verdediger hebben ook buitenlandse clubs interesse. Maar ook een nieuw contract bij FC Groningen behoort tot de mogelijkheden. "Verder laat ik het vooral over aan mijn zaakwaarnemers, zodat ik me vooral op voetbal kan concentreren", zegt de 27-jarige verdediger tegen het Dagblad van het Noorden.

Groningen voert al een tijd gesprekken met Te Wierik om zijn aflopende contract te verlengen. Tot dusver leverde dat niets op. Dat maakt de centrale verdediger een interessant transferdoelwit. Twente zou zelfs overwegen om hem deze winter naar Enschede te halen. "Ik krijg de hele dag veel telefoontjes over tal van spelers en kan en wil niet op alle geruchten ingaan, maar ik weet niets van serieuze belangstelling van FC Twente voor Mike te Wierik", aldus Mark-Jan Fledderus, de technisch directeur van Groningen, tegenover het DvhN.

Lees ook: 'Twente laat oog vallen op Groningen-captain Te Wierik'

Memisevic

Deze transferperiode hing ook een vertrek van Samir Memisevic in de lucht. Maar Groningen wimpelde AEK Athene af. Het Griekse voorstel was om nu twee ton te betalen voor een huurperiode tot het einde van het seizoen, om Memisevic vervolgens in de zomer definitief in te lijven voor nog eens 600.000. Na het negatieve bericht vanuit de Martinistad, heeft AEK naar verluidt de pijlen gericht op een andere speler. De Pool Damian Szymanski zou al in Athene zijn voor een medische keuring.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen