Aston Villa haalt Reina (37) terug naar de Premier League

Aston Villa haalt Reina (37) terug naar de Premier League

13 januari 2020 – Aston Villa heeft maandagavond de komst van Pepe Reina wereldkundig gemaakt. De 37-jarige Spanjaard wordt voor een half seizoen gehuurd van AC Milan, waar hij achter Gianluigi Donnarumma de tweede doelman was. Hij moet de promovendus helpen in de strijd tegen degradatie.Zijn komst is meer dan welkom, daar eerste keeper Tom Heaton door een zware knieblessure dit seizoen niet meer in actie komt voor Aston Villa. Met Reina haalt de club uit Birmingham een zeer ervaren keeper binnen. De doelman speelde in het verleden bij FC Barcelona, Villarreal, Liverpool, Napoli, Bayern München en AC Milan.

"Het is ons gelukt een speler aan te trekken die beschikt over een schat aan Premier League-ervaring. Aan het begin van de zomer waren we ook op zoek naar een ervaren doelman en toen trokken we Tom Heaton aan. Hij komt door een blessure dit seizoen jammer genoeg niet meer in actie, maar Pepe voldoet niet alleen aan de criteria vanwege zijn ervaring, maar ook vanwege zijn leiderschapskwaliteiten."

Asmir Begovic
Het vertrek van Reina heeft AC Milan direct opgevangen. De Italiaanse club huurt Asmir Begovic van AFC Bournemouth. De keeper speelde de voorbije maanden bij het Azerbeidzjaanse Qarabag.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 27 januari 2020