Excelsior verkoopt Haspolat aan nummer veertien Turkije

13 januari 2020, 19:28

Dogucan Haspolat vervolgt zijn carrière in de SüperLig. Excelsior maakt maandagavond bekend dat de negentienjarige middenvelder de overstap maakt naar Kasimpasa, de nummer veertien van de Turkse competitie. Daar heeft hij een contract voor drie en een half jaar getekend.

Welk bedrag met de transfer gemoeid is, maakt Excelsior niet bekend. Haspolat beschikte in Rotterdam nog over een contract dat anderhalf jaar doorliep. "Wij vinden het jammer dat Dogucan bij ons vertrekt, maar aan de andere kant zijn wij natuurlijk trots dat een door onze club opgeleide speler de overstap maakt naar een mooie buitenlandse club. Voor talentvolle voetballers blijkt Excelsior steeds weer een prima opstap naar een mooie carrière", aldus algemeen directeur Ferry de Haan.

Haspolat doorliep de hele jeugdopleiding van Excelsior en maakte in augustus 2016 zijn debuut in het eerste elftal. In het huidige seizoen had hij voor het eerst een vaste basisplaats. In totaal speelde Haspolat 45 wedstrijden voor Excelsior. Daarin was hij eenmaal trefzeker.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen