Traoré imponeert Willems: "Ronaldo was niet zó snel"

13 januari 2020, 17:47

Jetro Willems had zaterdag tijdens het treffen tussen Wolverhampton Wanderers en Newcastle United (1-1) zijn handen vol aan Adama Traoré. De oud-PSV'er is enorm onder de indruk van de aanvaller, die vanwege zijn imposante fysiek een opvallende verschijning is. Willems durft Traoré zelfs te vergelijken met Cristiano Ronaldo.

"Gedurende mijn carrière heb ik tegen een aantal heel goede spelers gespeeld, maar niemand zo snel als Traoré", begint de 22-voudig Oranje-international tegen The Northern Echo. "Hij is ongelooflijk, een beest. Niet alleen is hij is onvoorstelbaar snel, maar hij is ook enorm sterk. Hij staat bekend als de snelste voetballer en ik weet nu dat dat klopt. Ik ben ook vrij rap. Dat dacht ik tot ik tegen hem speelde, althans."

In het verleden heeft Willems veel grote spelers verdedigd, onder wie Ronaldo. "Hij is snel, maar niet zó snel. Hij is natuurlijk zeer vaardig, maar dat is soms makkelijker te verdedigen dan iemand met zo'n ongelooflijke snelheid. Ik heb tegen Ronaldo gespeeld op het EK. Dat was zwaar, maar dit was net zo'n zware middag, al denk ik dat ik het vrij goed heb gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen