Iniesta laakt handelswijze Barça: "Situatie Valverde zeer verzwakt"

13 januari 2020, 16:18

Andrés Iniesta is niet te spraken over de handelswijze van FC Barcelona inzake Ernesto Valverde. De Catalaanse club sprak met Xavi en Ronald Koeman over het hoofdtrainerschap, terwijl de zittende coach nog niet is ontslagen. Het ligt in de lijn der verwachting dat Valverde op korte termijn alsnog zijn congé krijgt.

Het bevalt Iniesta niet dat zijn oude club de zoektocht naar een nieuwe trainer al is begonnen. "Het gedrag van Barcelona is lelijk, er moet altijd respect zijn voor de trainer", wordt Iniesta geciteerd door Onda Cero. "De situatie van Valverde is nu zeer verzwakt. Ik hoop dat de situatie in Barcelona wordt opgelost, want wat er nu gebeurt is niet fijn. Niet voor de coach, niet voor de spelers en niet voor de fans."

Zowel Xavi als Koeman lijkt niet de opvolger van Valverde te worden. Eerstgenoemde wil niet tussendoor instappen, terwijl laatstgenoemde de Catalaanse club eveneens een 'nee' heeft verkocht. Barcelona is de droomclub van de Oranje-bondscoach, maar ook hij ziet een tussentijdse overgang niet zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen