'Manchester United dichtbij akkoord met Sporting over Fernandes'

13 januari 2020, 14:55

Manchester United is dichtbij de komst van Bruno Fernandes. Zo melden onder meer The Guardian en ESPN. De Portugees heeft momenteel nog een contract bij Sporting Portugal tot de zomer van 2023, maar door de personele problemen op het middenveld is United bereid om een grote smak geld over te maken voor de diensten van de Fernandes.

Afgelopen zomer was de spelmaker van Sporting ook al dichtbij een akkoord met The Reds, terwijl ook Tottenham Hotspur geïnteresseerd was in de aanvoerder. Dit keer lijkt de deal er echter wel van te komen. Zowel The Guardian als ESPN melden dat beide clubs zich in het laatste stadium van de onderhandelingen bevinden en een akkoord nabij is. Door de blessures van Paul Pogba en Scott McTominay was de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer al een tijdje op zoek naar een versterking voor op het middenveld.

Sporting staat momenteel vierde in de Portugese competitie en verkeert op financieel gebied in zwaar weer en kan daarom het geld maar al te goed gebruiken. Fernandes is de absolute sterspeler van Sporting en draagt tevens de aanvoerdersband. In Lissabon kwam hij tot 134 officiële duels, waarin hij 63 keer wist te scoren. Dit seizoen staat de teller alweer op vijftien treffers, waaronder twee tegen PSV in de groepsfase van de Europa League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen