'Valverde wordt maandag ontslagen als coach van FC Barcelona'

13 januari 2020, 11:25

Ernesto Valverde lijkt dan toch definitief te moeten vertrekken bij FC Barcelona. Maandagochtend werd er door de clubleiding gesproken met de coach over zijn toekomst in Catalonië, die er niet meer lijkt te zien. Er wordt zelfs maandag al een ontslag verwacht van de oefenmeester.

Dat schrijven de Spaanse media althans. Valverde werd maandagochtend drie uur voor de eerste training gesignaleerd voor een gesprek met president Josep Maria Bartomeu, zo schrijft El Mundo Deportivo. Het lijkt erop dat hij krijgt te horen dat hij niet langer welkom is in Camp Nou, vooral vanwege het tegenvallende voetbal. De resultaten onder Valverde zijn niet extreem slecht. 

Lees ook: FC Barcelona: meer op zoek naar goed voetbal dan naar prijzen

Wie het stokje overneemt, is niet bekend. Maar de club is volop bezig met het zoeken van een opvolger. Nadat eerder Xavi nul op rekst leek te geven, werd Ronald Koeman benaderd voor een dienstverband per direct. De bondscoach van Nederland wil voor het EK niet instappen, waardoor Xavi het alsnog zou overwegen om aan te treden bij de Catalaanse grootmacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen