Sarri vreest zware blessure Demiral en is niet boos over Dybala

13 januari 2020, 10:14   Bijgewerkt: 16 januari 2020, 11:59

Juventus-trainer Maurizio Sarri denkt dat Merih Demiral een zware blessure heeft opgelopen. De verdediger viel zondagavond uit tegen AS Roma en de oefenmeester denkt dat de concurrent van Matthijs de Ligt voorlopig niet beschikbaar is voor de Oude Dame. "Dit kan weleens een ernstige blessure zijn."

Dat zei hij tegenover de Italiaanse media. Demiral had het openingsdoelpunt gemaakt en viel vervolgens uit met een knieblessure. Sarri kon nog geen zekerheid geven, maar gaf toe het ergste te vrezen. "Maandag zullen we meer weten over zijn blessure", liet Sarri zich in het midden. Giorgio Chiellini is ook nog uit de roulatie, waardoor Daniele Rugani vermoedelijk niet meer mag vertrekken bij Juventus.

Voor De Ligt is het uitvallen van Demiral 'goed nieuws', omdat hij eindelijk weer eens minuten mocht maken. De Nederlander maakte een uitstekende indruk en kreeg een 6,5 voor zijn optreden van La Gazetto dello Sport – het een na hoogste cijfer van heel Juventus. 

Boze Dybala

Verder werd Sarri gevraagd naar de reactie van Paulo Dybala, die boos werd toen hij werd gewisseld. "Dat kan me niet schelen, om eerlijk te zijn", zei de Italiaanse coach. "De wedstrijd vertelde me dat ik bepaalde dingen moest doen. Paulo mag reageren op zijn wissel, dat normaal volgens mij", aldus Dybala.

"Ik heb nog nooit een speler gezien die gelukkig was dat hij gewisseld werd", zei Sarri, die redelijk tevreden was met het optreden van Juventus. "We hebben zestig minuten goed gespeeld. Normaliter is het voor heel veel teams moeilijk om goed te spelen in Stadio Olympico."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen