Linssen neemt langer verblijf bij Vitesse toch in overweging

13 januari 2020, 07:54

Bryan Linssen heeft de optie voor een langer verblijf bij Vitesse toch langer opengehouden. De aanvaller liet eerder blijken gebruik te maken van zijn transfervrije status aan het einde van dit seizoen, maar zet de deur voor een nieuwe verbintenis toch weer op een kier. Een akkoord tussen beide partijen is overigens nog wel ver weg.

Dat vertelt hij tegenover De Gelderlander. "Ik heb de deur zelf nooit dichtgetrokken. Maar voor de winterstop had ik van de club nog niks gehoord. Dan kan ik wel zeggen dat ik blijf, maar er ligt niks", verzekert Linssen, die begin december nog liet weten 'met zekerheid' te vertrekken komende zomer.

Lees ookLinssen verlengt contract niet en verlaat Vitesse na dit seizoen

Hoewel hij nog altijd inzet op een buitenlands avontuur, zou een langer verblijf in Arnhem ook tot de mogelijkheden behoren – zeker als de juiste clubs zich niet voor hem melden. "Ik heb nu kort gesproken met de technisch directeur. Bij Vitesse gaan ze bekijken of ze mij kunnen behouden. We zullen wel zien", aldus de aanvaller.

Linssen was eerder actief bij Fortuna Sittard, MVV, VVV-Venlo, Heracles Almelo, FC Groningen en is nu bezig aan zijn derde seizoen bij Vitesse, waar hij een belangrijke kracht is geworden de laatste jaren. Hij maakte eerder er ook al geen geheim nog eens graag een stap te willen maken. Afgelopen zomer dacht Linssen ook al serieus aan een vertrek bij Vitesse en leek hij op weg naar de uitgang. Toen kwam er echter geen club voor de buitenspeler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen