Feyenoord: 'Vermeer staat voor direct vertrek, Bozenik spits-optie'

13 januari 2020, 07:45   Bijgewerkt: 13 januari 2020, 10:17

Feyenoord moet op korte termijn beslissen of ze Kenneth Vermeer per direct transfervrij laten vertrekken in deze winterstop. De keeper heeft komende zomer een aflopend contract en staat in de belangstelling van LA Galaxy, dat hem graag gratis wil overnemen. Met het geld dat daarbij vrijkomt, kan men een nieuwe spits halen, waarvoor Robert Bozenik op het wensenlijstje staan.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Het mogelijke vertrek van Vermeer valt bovendien samen met de terugkeer van Justin Bijlow, die weer fit geworden is, een doorlopend contract heeft en jonger is dan zijn concurrent. Als ze Vermeer laten gaan, komt er bovendien salarisruimte vrij voor een nieuwe aanvaller, toch is een overgang nog zeker geen gelopen koers.

Technisch directeur Frank Arnesen én Dick Advocaat zullen namelijk beide groen licht moeten geven voor deze overgang. Eerder al vertrok ook Liam Kelly, terwijl Yassin Ayoub ook op de nominatie staat om te vertrekken. Alles om ervoor te zorgen dat er financiële speelruimte komt, zodat Feyenoord zich kan versterken.

Lees ook: 'Slowaak Bozenik moet nieuwe spits van Feyenoord worden'

Bozenik

Voor die plek zijn niet alleen de eerder genoemde Ricky van Wolfswinkel (nog lang niet fit) en Aleksandr Kokorin in beeld. Volgens De Telegraaf is de twintigjarige Bozenik momenteel de meest realistische optie, omdat hij komende zomer transfervrij is en daarom voor enkele miljoenen op te halen bij MSK Zilina. Hij staat in eigen land te boek als groot talent en is bovendien international van Slowakije.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen