Ten Hag over Blind: "Hij is niet te houden, hij wil het veld op"

12 januari 2020, 23:50

Het is nog afwachten wanneer Daley Blind weer inzetbaar zal zijn voor Ajax. De verdediger is herstellende van een ontstoken hartspier en moet voorlopig nog rust houden. Trainer Erik ten Hag merkt dat de verdediger weer staat te popelen om te gaan voetballen.

Zijn gezondheid is het belangrijkste, geeft de oefenmeester aan tegen Voetbal International. "Voor Daley geldt hetzelfde als voor Dest: het allerbelangrijkste is zijn welzijn. Daley is net getrouwd, heeft een kindje, hij heeft die verantwoordelijkheid in zijn leven", stelt de trainer. "Maar ik heb aan Daley gemerkt dat hij ontzettend gretig is. Hij is niet te houden, hij wil het veld op. Hij vindt het vreselijk dat hij nu even 'on hold' is gezet totdat er duidelijkheid is. Mentaal is hij helemaal klaar om op het veld te staan."

Uiteraard is het duidelijk dat Ten Hag het liefst zo snel mogelijk weer wil beschikken over Blind. "Over de termijn is niets te zeggen, maar natuurlijk kan ook ik niet wachten tot hij weer helemaal terug is. Maar wel als het verantwoord is. Zijn gezondheid staat voorop."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen