Zaniolo maanden uit roulatie na botsing met De Ligt

Zaniolo maanden uit roulatie na botsing met De Ligt

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

12 januari 2020 – De wedstrijd tegen Juventus is voor Nicolò Zaniolo uitgelopen op een groot drama. De middenvelder van AS Roma viel geblesseerd uit na een botsing met Matthijs de Ligt en werd per brancard van het veld geholpen. Dat was niet voor niets: hij heeft namelijk zijn kruisband afgescheurd.

Dat heeft AS Roma kort na de 1-2 nederlaag laten weten. De middenvelder kwam in botsing met De Ligt en viel vervolgens op het gras. Hij kermde het uit van de pijn en direct was duidelijk dat het om een zware blessure ging. De twintigjarige spelmaker zal maanden moeten herstellen van de blessure en most daardoor het restant van dit seizoen. Bovendien zal ook het EK aan zijn neus voorbij gaan.

Zaniolo speelde tot dusver vijf interlands en was bezig aan een prima seizoen. 'Ik zweer jullie, ik zal sterker terug komen', liet hij kort na de wedstrijd weten via social media.

Reacties

gerelateerd