Ten Hag heeft oplossing in defensie: "Het staat stabiel"

12 januari 2020, 18:01   Bijgewerkt: 12 januari 2020, 18:27

Door de blessure van Daley Blind moet Erik ten Hag op zoek naar een nieuw centraal duo achterin. Zaterdag tegen Club Brugge koos de trainer voor het duo Joël Veltman-Lisandro Martínez  en de kans lijkt groot dat de trainer ook in de Eredivisie voor dat centrum gaat kiezen.

Tegen Club Brugge (3-1) was de trainer tevreden over het duo. Hij zegt tegen De Telegraaf dat het 'heel aannemelijk' is dat zij ook tegen Sparta achterin staan. "Je ziet deze wedstrijd ook weer dat het ontzettend stabiel staat", legt de coach uit. "We hebben andere opties en die hebben we deze week ook geprobeerd, maar ik denk dat deze optie op dit moment de meest logische en beste is."

Ten Hag is tevreden over het trainingskamp in Qatar, waar Ajax eerder ook van Eupen won. "Het ziet er fris uit, er staat een team, ze voetballen met elkaar, maar vechten ook voor elkaar. We hebben een goede week gehad. Ik denk dat we klaar zijn voor de herstart. De komende weken gaan we nog wel een aantal accenten zetten en ook Ryan Babel inpassen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen