Opmars Watford duurt voort dankzij ruime zege bij Bournemouth

12 januari 2020, 17:02

Er is bij Watford echt sprake van een Nigel Pearson-effect. De oefenmeester staat sinds half december voor de groep bij Watford en heeft de club direct naar grote hoogtes gestuwd. Zondag werd er met 0-3 gewonnen bij Bournemouth, waardoor de club voor het eerst dit seizoen niet meer op een degradatieplaats staat.

Watford heeft door de zege nu drie duels op rij gewonnen. Bovendien is het al vijf duels op rij ongeslagen. Tegen Bournemouth viel er in het eerste bedrijf weinig te genieten, totdat Abdoulaye Doucouré kort voor rust de trekker overhaalde. Zijn 0-1 bleek cruciaal in de wedstrijd. Het vertrouwen was al broos bij Bournemouth en die goal betekende een nieuwe tik. In de tweede helft liep Watford door goals van Troy Deeney, die voor de derde keer op rij scoorde, en Roberto Pereyra uit naar 0-3.

Watford stond voor vandaag negentiende, met een punt minder dan Bournemouth. Watford is de thuisploeg nu echter gepasseerd op de ranglijst en mag weer denken aan lijfsbehoud. Voor Bournemouth, waar Nathan Aké na zes weken absentie zijn rentree maakte, zijn de problemen groot. Het heeft al vijf duels op rij niet meer gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen