Roda JC baalt van afsteken vuurwerk door eigen supporters

12 januari 2020, 15:56

Roda JC baalt enorm van het gedrag van de eigen supporters. Tot twee keer toe werd er zondag namelijk vuurwerk afgestoken op de Koempeltribune en daar baalt de Limburgse club stevig van. 'Het is enorm jammer dat een deel van de supporters het verpest voor de mensen die gewoon fijn naar een wedstrijd willen kijken in het stadion.' Er wordt gekeken of er strafmaatregelen mogelijk zijn.

Dat laat de club weten op de site. De politie schijnt beelden te hebben gemaakt van de incidenten, waardoor de daders kunnen rekenen op sancties. 'Met de vierhoek hebben we besloten om het spel te laten hervatten op voorwaarde dat het niet nog een keer zou gebeuren', schrijft Roda JC. Een nieuw incident bleef uit, waardoor het duel uitgespeeld werd en onbeslist eindigde (2-2).

Ook steekt de club de hand in eigen boezem. 'Tot voor het begin van de wedstrijd waren er geen aanwijzingen voor dit gedrag. De vier betrokken organisaties zullen nalopen hoe een en ander heeft kunnen gebeuren en wat er daarmee gedaan kan worden', aldus Roda JC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen