Limburgse derby binnen twintig minuten twee keer gestaakt

12 januari 2020, 13:02   Bijgewerkt: 12 januari 2020, 13:20

Het is chaos in Kerkrade rondom de wedstrijd Roda JC – MVV. De Limburgse derby is binnen twintig minuten al twee keer stilgegeld door arbiter Pol van Boekel. De supporters van de thuisploeg staken massaal en rookbommen af, waarop de scheidsrechter besloot om het spel twee keer te staken.

De wedstrijd tussen Roda JC en MVV was zondagmiddag nog geen minuut oud of deze werd al onderbroken. Nadat vanuit het vak van de harde kern van Roda JC veel vuurwerk werd afgestoken was het zich slecht door de enorme rookontwikkeling. Van Boekel besloot het duel even te staken, maar door de stand van de wind kon de wedstrijd snel weer hervat worden.

Tekst gaat onder tweet door. 

Echter, na ruim een kwartier spelen ging het alweer fout. De thuissupporters staken opnieuw vuurwerk en rookbommen af, waarop de arbiter ditmaal besloot om naar binnen te gaan. Inmiddels wordt er weer gevoetbald in Kerkrade, de onderbreking duurde ruim een kwartier. Bij een nieuw incident wordt de wedstrijd definitief gestaakt, zo sprak Van Boekel voor de camera van FOX Sports. In de aanloop naar het duel werd de spelersbus van Roda JC l beklad door MVV-supporters. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen