Wijnaldum 38 PL-duels ongeslagen met Liverpool: "Echt geweldig"

12 januari 2020, 12:06   Bijgewerkt: 12 januari 2020, 12:23

Liverpool won zaterdagavond met 0-1 op bezoek bij Tottenham Hotspur, waardoor de club al 38 (!) wedstrijden op een rij niet meer heeft verloren in de Premier League. Georginio Wijnaldum speelde negentig minuten mee in de wedstrijd tegen Spurs en spreekt van een 'geweldige serie'.

Wijnaldum is zich bewust van de ongekend goede serie, maar weet ook dat zijn ploeg er nog lang niet is. "We werken ongelofelijk hard om dit soort series neer te zetten", sprak hij via de officiële kanalen van de club. "We hebben een trainer die ons met beide benen op de grond houdt. We streven ernaar om het nog beter te doen."

In het seizoen 2003/2004 werd Arsenal kampioen door een heel seizoen ongeslagen te blijven, Liverpool is in ieder geval goed op weg om dat te evenaren. Al was de wedstrijd tegen Spurs niet geweldig van de ploeg van Jürgen Klopp, maar het won wel weer. "Het was fysiek gezien ongelooflijk zwaar, maar we maakten het onszelf onnodig lastig. In de eerste helft speelden we goed, maar stond het maar 0-1. Zij blijven dan in de wedstrijd en kregen het gevoel dat ze nog gelijk konden maken. We gaven aan het einde veel kansen weg en mogen van geluk spreken dat de bal er niet inging", sprak Wijnaldum.

Na 21 wedstrijden heeft Liverpool slechts één keer gelijkgespeeld, de overige twintig wedstrijd werden allemaal gewonnen. Het gat met nummer twee Leicester City is zestien punten. Manchester City speelde één wedstrijd minder en kan zondagavond bij winst op Aston Villa op veertien punten komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen