Spoorboekje: Jong PSV en Jong Ajax treffen elkaar in competitie

13 januari 2020, 07:00   Bijgewerkt: 12 januari 2020, 23:52

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 13 januari.

Nieuws

Duidelijkheid over Demiral

Merih Demiral, de concurrent van Matthijs de Ligt bij Juventus, raakte zondag tegen AS Roma geblesseerd aan zijn knie. Daardoor kwam de Nederlander al na twintig minuten in het veld. Over de ernst van de kwetsuur zal vermoedelijk vandaag meer duidelijkheid komen.

Wedstrijden

Jong PSV – Jong Ajax (20.00 uur)

Een wedstrijd tussen de grootste talenten van PSV en Ajax staat bijna altijd garant voor spektakel en doelpunten. De Amsterdammers doen het dit jaar weer alleraardigst en bezetten de tweede plek. Net als de hoofdmacht ging Jong Ajax op trainingskamp om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Koploper Cambuur verloor op vrijdagavond, waardoor de Amsterdammers bij een overwinning op PSV gedeeld aan kop kunnen komen. 

Parma – Lecce (20.45 uur)

Parma doet het als promovendus verrassend goed in de Serie A. De ploeg staat op een puike zevende plek en houdt ploegen als Napoli en AC Milan vooralsnog onder zich. Lecce is de andere promovendus, maar heeft het een stuk lastiger: zij staan op de zeventiende plek, één puntje boven de streep. Kunnen ze ditmaal voor een kleine verrassing zorgen?

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong PSV - Jong Ajax, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

22.00 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1, voetbaltalkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen