'Stengs een van de kandidaten voor verjongingskuur Juventus'

12 januari 2020, 10:33

AZ-aanvaller Calvin Stengs staat op het wensenlijstje van Juventus. De Oude Dame ziet de buitenspeler als een serieus target om de relatief oude selectie in Turijn te verjongen in de komende seizoenen. Daarbij gaat het overigens niet direct om een overgang nog deze winterstop. Hij is niet de enige optie om nieuw bloed in het eerste team te krijgen. 

Dat schrijft Tuttusport althans. Stengs zei afgelopen week nog in de winterstop de rest van dit seizoen bij AZ te blijven, waardoor een winterse overgang sowieso niet tot de mogelijkheden behoort. Juventus heeft hem ook meer op de lijst staan voor de langere termijn, omdat het met onder andere Gonzalo Higuaín (32) en Cristiano Ronaldo (34) veel oude(re) spelers heeft.

De namen van Eduardo Camavinga (Stade Rennes), Florentino Luís (Benfica) en Fabio Silva (FC Porto) staan volgens het Italiaanse medium eveneens op de nominatie voor de verjongingskuur van Juventus. Daarbij worden ze wel pas genoemd ná AZ'er Stengs. 

Lees ook: Boadu en Stengs beloven AZ dit seizoen trouw

Ook Olympique Lyon-middenvelder Houssem Aouar (23) staat in de belangstelling van Juventus, maar vooralsnog zou president Jean-Michel Aulas hem nog niet willen verkopen. Ook Manchester City zou hem willen inlijven, maar een bod van 55 miljoen euro werd afgelopen zomer nog afgewezen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen