Roda JC vindt in Bouckaert interim statutair directeur

Roda JC vindt in Bouckaert interim statutair directeur

12 januari 2020 – Roda JC heeft in Karel Bouckaert een nieuwe statutair directeur gevonden. Maar net als zijn voorganger Herman Huirne zal dat niet om een lange en blijvende periode gaan, aangezien hij als interim is aangesteld. Op korte termijn hoopt de club een nieuwe vaste algemeen én technisch directeur te vinden.Dat schrijft Roda JC op de clubsite. In november werd Huirne nog aangesteld als tijdelijke opvolger van Hessel Meijer, die zelf ook graag wilde vertrekken na de soap rondom Mauricio de La Vega. Voor supermarkthouder Huirne gold overigens niet veel later hetzelfde, omdat hij er al snel achter kwam dat zijn werk niet te combineren was met zijn functie binnen Roda JC.

Lees ook: Roda JC lijkt te kiezen voor De Kock als algemeen directeur

'De beoogd aandeelhouders van Roda JC zijn Karel Bouckaert dan ook zeer erkentelijk dat hij deze tijdelijke taak op zich wenst te nemen', schrijft de club op haar site. Het betreft in dit geval dus een tijdelijke job, voor de vaste aanstelling wordt gesproken met oud-international Johan de Kock.

Als adviseur van Roda zag Han Berger in De Kock al een geschikte kandidaat, maar dat advies werd destijds nog in de wind geslagen. Eind 2018 leverden gesprekken met de club ook niets op. Als de berichtgeving klopt, zou hij op termijn weer de opvolger van Bouckaert kunnen worden.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 21 februari 2020

  2. donderdag 20 februari 2020