El Ahmadi sluit een terugkeer naar FC Twente niet uit

12 januari 2020, 08:54   Bijgewerkt: 12 januari 2020, 09:01

Karim El Ahmadi sluit een terugkeer naar FC Twente niet uit in de nabije toekomst. De 35-jarige middenvelder speelt momenteel bij Al-Ittihad in Saoedi-Arabië, maar daar heeft hij een aflopende verbintenis waardoor hij in de zomer transfervrij kan vertrekken. "Wie weet komt het er nog een keer van bij FC Twente, ik heb er nog een huis", zei hij.

El Ahmadi vertrok anderhalf jaar geleden naar Saoedi-Arabië en heeft het daar inmiddels uitstekend voor elkaar. "Ik heb het erg naar mijn zin hier. Maar voor het eerst in mijn carrière ben ik transfervrij", zei hij in gesprek met TC/Tubantia. "Ik ben benieuwd hoe dat gaat. Ik hoop dat het een mooie zomer wordt. Voorlopig houd ik alle opties open, ik laat het op me afkomen, heb geen haast."

De middenvelder is in Enschede geboren en voelt zich nog altijd een echte Tukker, een terugkeer naar Nederland is dan ook niet uitgesloten. "Terug naar Nederland zou ik ook niet erg vinden. Ik heb wel eens gezegd dat ik mijn carrière wel zou willen afsluiten bij de clubs van vroeger, de clubs die mij hebben gemaakt. Bij FC Twente heb ik nog veel contacten. Het is de stad waar ik vandaan kom. Mijn familie woont er en ik heb nog een huis daar. In Enschede vind ik altijd mijn rust", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen