Krappe zege bij Spurs zorgt voor nog groter gat voor Liverpool

11 januari 2020, 20:25   Bijgewerkt: 11 januari 2020, 20:32

Liverpool heeft nog maar eens aangetoond dat er in de Premier League dit seizoen geen maat staat op de onaantastbare koploper. Op bezoek bij het Tottenham Hotspur van José Mourinho werd er gewonnen (0-1), de twintigste overwinning in 21 duels in de Engelse competitie (!). Bobby Firmino werd in de eerste helft de matchwinner namens Liverpool, dat het alleen in het slotkwartier lastig had in Londen.

Het zijn ongelooflijke cijfers, maar het gat met runner-up Leicester City is na zaterdagavond maar liefst zestien punten. En dan hebben The Reds nog een duel minder gespeeld ook. In Londen ging het lange tijd gelijk op tussen Tottenham en Liverpool. Spurs had bij een overwinning naar de zesde plaats kunnen springen, maar staat nog altijd teleurstellend achtste.

Ook Mourinho wist de code van de onverslaanbaar lijkende formatie van Jürgen Klopp niet te kraken. Achterin werd er nauwelijks iets weggegeven, met Virgil van Dijk als een van de uitblinkers en voorin produceerde Firmino tien minuten voor rust het enige doelpunt van de wedstrijd.

Kansen kreeg Spurs, zonder de geblesseerde Harry Kane wel, maar punten afsnoepen zat er niet in. In het slotkwartier schoot Heung-Min Son de bal net over en kreeg Giovani Lo Celso de bal vanaf drie meter naast. Christian Eriksen, mogelijk bezig aan zijn laatste wedstrijd voor Spurs, werd in de slotfase door een klein groepje Spurs-fans uitgefloten toen hij werd gewisseld. Het zal Liverpool een zorg zijn, want zij zetten weer een gigantische stap richting de landstitel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen