Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Flater van Ospina zorgt voor dreun Napoli en vreugde bij Lazio

Flater van Ospina zorgt voor dreun Napoli en vreugde bij Lazio

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 januari 2020 – Het duel tussen SS Lazio en Napoli is dankzij een goal van Ciro Immobile in het voordeel van de thuisploeg beslecht. De Italiaanse spits maakte tien minuten voor tijd het enige doelpunt van de wedstrijd (1-0), met dank aan een blunderende David Ospina.

In de hoofdstad van Italië kon de thuisploeg uitstekende zaken doen als het van de dolende gasten uit Napels wist te winnen. Winst zou betekenen dat het gat met koplopers Internazionale ne Juventus slechts drie punten zou zijn. En zo geschiedde in een typische 0-0 wedstrijd, dankzij een geweldige fout van Ospina. De doelman kreeg de bal aangespeeld in het doelgebied, maar wachtte zo ontstellend lang dat Immobile de bal kon afsnoepen en vervolgens – nog heel knap – in het doel wist te werken.

Een dreun voor Napoli, dat op weg leek naar een bruikbaar punt. De formatie van Gennaro Gattuso blijft op een onthutsende tiende plaats staan en moet nog alle zeilen bijzetten om Europees voetbal te halen. Hirving Lozano mocht in de slotfase nog even opdraven.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd