Ajax schudt Club Brugge van zich af bij rentree Promes

11 januari 2020, 19:10   Bijgewerkt: 11 januari 2020, 20:25

Ajax heeft het oefenduel met Club Brugge overtuigend gewonnen. In Qatar stuurde Erik ten Hag zijn nagenoeg sterkste opstelling het veld op en dat resulteerde in een eenvoudige overwinning. Dankzij goals van Noussair Mazraoui, Hakim Ziyech en de weer fitte Quincy Promes wonnen de Amsterdammers met 3-1 van de Belgen.

Ten Hag koos voor een groot gedeelte van zijn eerste keus, aangevuld met Lassina Traoré en Razvan Marin. Al binnen een kwartier hadden de Amsterdammers al afstand genomen van de zuiderburen. Eerst werd een schot van Noussair Mazraoui van richting veranderd door een verdediger en enkele minuten later schoot Hakim Ziyech de bal na balverlies bij de Belgen kiezelhard in de kruising. Ajax maakte een solide indruk, maar in het angstvallig lege stadion was duidelijk te horen dat Ten Hag niet tevreden was.

Dat was hij duidelijk wel na de 3-0 van Ajax, de mooiste treffer van de middag. Na een vlotlopende aanval via onder meer een hakje van Ziyech drukte de weer fitte Quincy Promes feilloos af. In de slotfase deed het vrij onmachtige Brugge via Thomas Van den Keybus wat terug.

Zo besluit Ajax het veelbesproken trainingskamp met een ruime overwinning, nadat eerder al gewonnen werd van het Belgische Eupen. Ajax hervat de competitie zondag 19 januari, met een thuisduel tegen Sparta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen