Jans en Nijkamp melden zich bij PSV voor Pereiro

11 januari 2020, 12:55   Bijgewerkt: 11 januari 2020, 13:11

Ron Jans en Gerard Nijkamp willen PSV'er Gaston Pereiro naar FC Cincinatti halen. De MLS-club heeft een aantrekkelijk bod neergelegd in het Philips Stadion, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Het woord is nu aan Pereiro en vooral aan diens zaakwaarnemer Paco Casal.

De clubleiding heeft het Amerikaanse bod bevestigd tegenover het ED. Volgens de krant verwacht PSV er met Cincinnati wel uit te komen. Echter is de vraag hoe Casal zich deze keer opstelt. De belangenbehartiger zette afgelopen zomer nog een streep door een transfer naar Spartak Moskou. Wanneer Pereiro over een half jaar gratis de deur uitloopt, is dat voor Casal financieel vele malen aantrekkelijker. In dat scenario kan hij meer tekengeld incasseren.

De Nederlandse enclave bij Cincinnati: hectiek

PSV kan alleen deze maand nog een transfersom vangen voor Pereiro. De stylist uit Uruguay zou zelf ook willen vertrekken met het oog op de aanstaande Copa America. Bij Cincinatti staat Jans als trainer aan het roer en is Nijkamp de directeur. Volgens Voetbal International kan Pereiro ook rekenen op belangstelling vanuit Zuid-Europa.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen