Zoet geblesseerd, Ruiter keept in oefenduel met Eupen

11 januari 2020, 12:03   Bijgewerkt: 11 januari 2020, 12:27

PSV speelt de laatste oefenwedstrijd voordat de Eredivisie hervat met Robbin Ruiter onder de lat. Normaliter zou Jeroen Zoet keepen tegen Eupen, maar hij moest vrijdag vroegtijdig de training staken. Zoet behoort ook niet tot de wedstrijdselectie. Voor hem is dat een hard gelag, omdat Faber na het oefenduel een keuze maakt over de keepers.

Verder maken Timo Baumgartl, Olivier Boscagli, Jorrit Hendrix en Cody Gakpo hun entree in het basiselftal. Baumgartl vormt het centrale duo met landgenoot Daniel Schwaab, Boscagli speelt als linkback. Dat betekent dat Viergever op de bank plaatsneemt. Op het middenveld speelt Ryan Thomas op 'tien'. Voorin staat Bruma in de spits, geflankeerd door Mohamed Ihattaren en Gakpo. Tegen Club Brugge begon twee dagen geleden de zeventienjarige Madueke nog in de basis.

Het treffen met Eupen is voor PSV de laatste test voor het competitieduel van volgende week zondag met VVV-Venlo. Aanstaande zondag keren de Eindhovenaren huiswaarts. Dat gebeurt vanwege de spanningen in het Midden-Oosten wel via een aangepaste route.

Opstelling PSV:

Ruiter; Dumfries, Baumgartl, Schwaab, Boscagli; Rosario, Thomas, Hendrix; Ihattaren, Bruma, Gakpo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen