'Van Wonderen in gesprek met NAC over hoofdtrainerschap'

10 januari 2020, 20:47

Kees van Wonderen is in beeld om de nieuwe trainer te worden van NAC Breda. De voormalig assistent van Ronald Koeman bij het Nederlands elftal is een 'serieuze optie' voor de Eerste Divisie-club, die recentelijk Ruud Brood ontsloeg als hoofdcoach. Hij werd de laan uitgestuurd vanwege de tegenvallende resultaten. 

Dat stelt Hans Kraay jr. althans op basis van een betrouwbare 'informant' bij FOX Sports 1. Volgens die persoon heeft Van Wonderen de afgelopen dagen al de eerste gesprekken gevoerd met de clubleiding van NAC Breda. Eerder al viel de naam van de voormalig verdediger, die stopte bij Oranje om op eigen benen te staan, ook al uit de koker van De Telegraaf.

Lees ook: Koeman raakt assistent kwijt: Van Wonderen legt taken neer

Van Wonderen beschikt – anders dan interim-coach Willem Weijs die nog in opleiding is – over de juiste papieren om als hoofdcoach te fungeren. "Het lijkt me niet ideaal om lopende het seizoen ergens in te stappen, waar van alles aan de hand is, maar ik sluit niks uit", zei hij eerder over de mogelijkheid om ergens gedurende het seizoen te beginnen. Mogelijk gaat dat dus toch gebeuren bij De Parel van het Zuiden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen