Sheffield United verlengt contract succescoach Wilder wederom

Sheffield United verlengt contract succescoach Wilder wederom

10 januari 2020 – Sheffield United heeft het contact van succescoach Chris Wilder verlengd. Hoewel de oefenmeester afgelopen zomer ook al een nieuw driejarig contract ondertekende, heeft hij door de goede prestaties in de Premier League opnieuw een beloning gekregen. Door zijn nieuwe verbintenis ligt hij nog tot en met 2024 vast bij de verrassing van dit seizoen in Engeland. 

"Ik voel me vereerd om een nieuw contract te tekenen en mezelf te verbinden aan deze club", laat de coach weten op de clubsite. "We hebben mooie jaren gehad en hopelijk kunnen we de lijn omhoog doorzetten. Laten we kijken hoe ver we kunnen komen op onze reis." Als voetballer was Wilder ook al enkele seizoenen verbonden aan de huidige nummer acht van de Premier League, die met Michael Verrips één Nederlander heeft in de eerste selectie.

Chris Wilder is al sinds 2016 werkzaam bij Sheffield United en promoveerde vorig seizoen met de club naar de Premier League. Eerder al promoveerde de oefenmeester met Sheffield met meer dan honderd punten naar de Championship, waarop hij in zijn tweede jaar als nummer twee direct weer promoveerde. In het verleden was de coach werkzaam bij onder andere Northampton Town, Oxford United en Halifax Town.

Lees ookSheffield United beloont succescoach Wilder met nieuw contract

gerelateerd