Vitesse sluit langer verblijf Sturing niet uit, Trondstad komt niet

10 januari 2020, 19:34

Vitesse ziet het als een serieuze optie om Edward Sturing ook voor een langere periode aan te stellen als hoofdtrainer. De clubman neemt in elk geval het komende half jaar de honneurs waar, maar het is niet uitgesloten dat hij ook na komende zomer nog eindverantwoordelijke is in Arnhem. "Ik denk dat wij als club blij mogen zijn met Edward Sturing als trainer."

Dat vertelt technisch directeur Marc van Hintum tegenover Omroep Gelderland. "Als Edward het goed doet en hij wil zelf door, dan is het voor mij zeker een optie om langer door te gaan. Waarom niet?", vraagt hij zich hardop af. "Wij hebben het vaak over clubidentiteit, dat heb je met hem als trainer zeker. Als dat mogelijk is, dan moeten we daar zeker over spreken."

Vitesse grijpt naast Trondstad

Verder werd vrijdag duidelijk dat Van Hintum deze winter nog wel op zoek moet naar een alternatief voor Sondre Tronstad van Haugesund. De middenvelder stond op het wensenlijstje van de Arnhemmers, maar door die potentiële versterking kan in elk geval een streep. Dat bevestigde Van Hintum tegenover De Gelderlander.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen