Tosun tekent alsnog bij doelpunten zoekend Crystal Palace

10 januari 2020, 15:02

Marcel Brands heeft de verhuur van Cenk Tosun aan Crystal Palace afgerond. Bij Everton kwam de 28-jarige spits niet aan spelen toe. In 2017 kon Tosun ook naar Crystal Palace, maar ketste een deal tot zijn tevredenheid destijds af.

Tweeënhalf jaar geleden wilde Crystal Palace de Turk overnemen van Besiktas. Het bleek een vergeefse poging. "Ik ben erg blij dat mijn transfer naar Crystal Palace is mislukt", sprak Tosun toendertijd. Een half jaar later vertrok hij naar Everton. Maar bij The Toffees is de 42-voudig international van Turkije inmiddels uit de gratie geraakt en wilde hij nu wel graag naar Crystal Palace.

Tosun moet de nummer negen van de Premier League aan doelpunten helpen. Ondanks de goede notering op de ranglijst, scoorde de ploeg van Roy Hodgson slechts negentien keer. Zelfs hekkensluiter Norwich City maakte meer doelpunten. "Cenk heeft zich bewezen als doelpuntenmaker, we waren al een tijdje in hem geïnteresseerd. Met hem kunnen we ons blijven richten op de middenmoot", aldus voorzitter Steve Parish.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen