Willem II in oefenduel onderuit tegen Schotse middenmoter

10 januari 2020, 14:03

Het is Willem II niet gelukt om 2020 met een goed resultaat te starten. Tijdens het trainingskamp in het Spaanse Marbella ging de ploeg van trainer Adrie Koster vrijdagmiddag met 1-2 onderuit. Tien minuten voor tijd leidden de Tilburgers nog met 1-0.

Waar sommige Eredivisionisten tweemaal oefenen in de winter, daar speelde Willem II tegen Hibernian zijn enige vriendschappelijke wedstrijd. Met de basiself traden de Tilburgers vrijdagmiddag aan, al moest Vangelis Pavlidis vanwege een hoofdblessure de strijd al snel staken. Hij werd na twintig minuten vervangen door Paul Gladon.

Niet veel later kwam Willem II op voorsprong. Een hoekschop werd binnen geknikt door Freek Heerkens. De 1-0 voorsprong hield de verrassende nummer vier van de Eredivisie lang vast, tot de laatste tien minuten. Eerst maakte Olly Shaw vanaf de strafschopstip de 1-1 namens de nummer zes van Schotland, vlak voor tijd maakte diezelfde Shaw ook de 1-2.

Startopstelling Willem II: Wellenreuther, Nieuwkoop, Peters, Holmén, Heerken, Llonch, Saddiki, Ndayishimiye, Nunnely, Pavlidis, Köhlert

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen